این هفته بازار جهانی با رویدادهای بزرگی همراه شد که هر کدام از آنها تاثیر فوری در قیمت طلا داشت، با این حال افزایش تنش تجاری بین آمریکا و دیگر کشورها به خصوص چین در مورد تعرفه های تجاری اصلی ترین حامی طلا در افزایش قیمت بود.
جهان انرژی در ۲۴ ساعت گذشته شاهد تحولات گوناگونی از جمله تلاش عراق برای خودکفایی در تولید فرآورده های نفتی، تکاپوی روسیه برای کسب سهم بیشتر از بازار اروپا و احتمال رکورد زنی تولید نفت شیل آمریکا بوده است.
جهان انرژی در ۲۴ ساعت گذشته شاهد تحولات گوناگونی از جمله «انی» ایتالیا و «ادنوک» ابوظبی در آستانه امضای قرارداد نفتی، تاکید مقامهای نیویورک بر لغو برنامه های حفاری نفت در این ایالت، کاهش واردات نفت چین در ماه فوریه و تصمیم آمریکا برای فروش ۷ میلیون بشکه از ذخایر راهبردی نفت خود بوده است.
شرکت نفت دولتی پتروناس مالزی از شرکتهایی است که در فضای پسابرجام در صف مشتریان نفت ایران قرار گرفت و همواره تمایل خود را برای حضور در بخش های مختلف این صنعت اعلام کرده است. بر این اساس تعاملات نفتی ایران و مالزی روز به روز گستردهتر شده و بخش های مختلفی را در بر میگیرد.
صندوق بینالمللی پول در حالی پیشبینی خود از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۱۸ را ۰.۲ درصد بالا برد اما به سیاستگذاران و مقامات کشورها هشدار داد که خود را برای رکود اقتصادی در سال آینده آماده کنند.
آنکتاد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد میزان سرمایه گذاری مستقیم خارجی در کشورهای جهان در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۱۶ درصد کاهش به ۱.۵۲ تریلیون دلار رسیده است.
صندوق بین المللی پول، پیش بینی خود از رشد اقتصاد جهانی را برای سال جاری و سال آینده میلادی به ۳.۹ درصد افزایش داده که برای هر دو سال ۰.۲ درصد بالاتر از پیش بینی ماه اکتبر است.
یک موسسه بین المللی با بیان این که وضعیت نابرابری درآمدی در جهان وخیم ترشده است اعلام کرد در سال میلادی گذشته هر دو روز یک نفر به جمع میلیاردها افزوده شده است.
مدیر بخش منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای (منا) صندوق بین المللی پول روز شنبه در یادداشتی که در پایگاه اطلاع رسانی این صندوق منتشر شد، اعلام کرد؛ اصلاحات کلید حل مشکلات مهمی است که سال هاست کشورهای منطقه منا را رنج می دهند.